Logo da.boatexistence.com

Betyder plata penge?

Indholdsfortegnelse:

Betyder plata penge?
Betyder plata penge?

Video: Betyder plata penge?

Video: Betyder plata penge?
Video: 225 Year Old RARE Silver Dollar worth $1000's! 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil sige ordet for "penge" på spansk, vil du generelt sige "dinero" eller "el dinero." Men et ret almindeligt slangudtryk for penge er "plata." Og du kan nemt finde et par dusin andre udtryk i den spansktalende verden.

Hvorfor hedder penge Plata?

Plata, som bogstaveligt betyder "sølv", er også en af de mest almindelige måder at henvise til penge på (i enhver form) på amerikanske dialekter af spansk. Som på engelsk er der mange andre måder at kalde penge eller bestemte beløb på (som i luca for "et tusinde aktuelle enheder").

Hvorfor siger colombianerne Plata?

Plata o plomo er en colombiansk spansk slangudtryk, der oversættes til "sølv eller bly.” En person, der siger sætningen beder lytteren om enten at acceptere en bestikkelse (plata, der betyder "sølv", et almindeligt slangudtryk for penge i Colombia) eller miste livet (plomo, en metonym for "lead bullet").

Hvem kalder penge Plata?

Vi brugte aldrig "plata" i Puerto Rico, men det er det normale ord for "penge" i de fleste af vores central- og sydamerikanske samtaler.

Hvad er Plata i Bolivia?

Engelsk oversættelse. sølv. Flere betydninger for plata. sølv navneord. color plateado, monedas de plata, argentino, suelto.

Anbefalede: