Logo da.boatexistence.com

Hvilket våben til rosaria?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket våben til rosaria?
Hvilket våben til rosaria?

Video: Hvilket våben til rosaria?

Video: Hvilket våben til rosaria?
Video: How to Build Rosaria in 1 Minute ❄️(Genshin Impact) 2024, Kan
Anonim

Crescent Pike er det bedste 4-stjernede våben til en fysisk DPS Rosaria. Den har et højt baseangreb med Physical Damage som substat. Rosaria skaber også konstant energipartikler, hvilket gør det muligt for Crescent Pikes passiv at være aktiv kontinuerligt.

Er det kongelige spyd godt for Rosaria?

Nu kan du, fordi dette spyd er godt for Rosaria enten som en DPS eller som en support. Den vigtigste statistik er energigenopladning, hvilket ikke er dårligt, men heller ikke rigtig godt.

Hvilke polarme er gode til Rosaria?

The Staff of Homa er den bedste polarm for Rosaria i en hoved- eller sub-DPS-rolle. Hvis du bruger hende som en støttefigur, er Skyward Spine vores bedste valg.

Hvad er det bedste sæt til Rosaria?

Da Rosarias færdigheder er afhængige af kritiske hits, er fire-piece Berserker-sættet en fantastisk mulighed. Det hæver hendes kritiske hitrate med 12 % og yderligere 24 %, når sundheden er under 70 %. Der er også Gladiator's Destiny-sættet, der øger hendes angreb med 18 % og hendes normale skade med 35 %, da hun er polearm-bruger.

Vil Rosaria blive permanent?

Nu tyder lækagen på, at en ny karakter ved navn Rosaria vil ankomme i Genshin Impact 1.4 patch-opdatering. Hun dukkede første gang op under Albedos historieopgave tilbage i patch 1.2, og siden da har hun været på mange spilleres ønskeliste. Og nu endelig hun forventes at ankomme til spillet permanent

Anbefalede: