Logo da.boatexistence.com

Har Spock og Saavik parret sig?

Indholdsfortegnelse:

Har Spock og Saavik parret sig?
Har Spock og Saavik parret sig?

Video: Har Spock og Saavik parret sig?

Video: Har Spock og Saavik parret sig?
Video: Those are Klingons? 2024, Juli
Anonim

Da Spock ældes ind i teenageårene, gennemgik han Pon Farr, det smertefulde Vulcan-parringsritual. For at forstå, hvad det betød, har Saavik samleje med den unge Spock for at lindre hans lidelse - og oprindeligt resulterede dette i, at Spock blev gravid med Saavik.

Gifter Spock sig med Saavik?

I denne kontinuitet er karakteren steget til rang af kaptajn. I Titan-romanen, Taking Wing, står det klart, at Spock og Saavik er gift, da hun sender hilsner gennem Tuvok. Star Trek-bøger betragtes ikke som en del af den etablerede kanon.

Hvorfor var Kirstie Alley ikke i Search for Spock?

Kirstie Alley, der spillede Saavik i Star Trek II: The Wrath of Khan (1982), gentog ikke sin rolle som Saavik, fordi hun var bange for at blive typecastet. Leonard Nimoy havde ledt efter en skuespillerinde til at spille Saavik, efter hun gik bort fra rollen.

Har Spock et barn?

Zar, søn af Spock og Zarabeth, der blev født på Sarpeidon 5.000 år i fortiden på grund af Spocks tidsrejse og blev en mægtig leder på planeten. Araen, første hustru til Zar, som døde i barselsseng sammen med sit barn.

Har Spock nogensinde taget en kone?

I en alder af 7 blev Spock telepatisk forbundet med en ung Vulcan-pige ved navn T'Pring. … I 2267 valgte T'Pring imidlertid Stonn, en Vulcan, frem for Spock, og Vulcan vendte tilbage til U. S. S. Enterprise ugift. Han giftede sig til sidst ved en ceremoni, hvor Lt. deltog

Anbefalede: