Logo da.boatexistence.com

Kunne yusuke slå goku?

Indholdsfortegnelse:

Kunne yusuke slå goku?
Kunne yusuke slå goku?

Video: Kunne yusuke slå goku?

Video: Kunne yusuke slå goku?
Video: Goku & Krillin Active God Mode Saitama & Genos Against #shorts #goku #saitama #vegeta #garou 2024, Juli
Anonim

9 INGEN CHANCE: Goku Yusuke Urameshi kan have kraften som en ren dæmon og endda hellig energi, hvis seerne ønsker anime-bedrifter, men Goku er blevet så ud over ham, at det er meget usandsynligt, at han ville slå ham.

Hvor stærk er dæmonen Yusuke?

Superhuman/Enhanced Strength: Selvom det ikke umiddelbart er tydeligt i starten af anime/manga, er Yusuke klart stærkere end alle sine jævnaldrende og de fleste voksne. I en alder af 14 blev han vist som stærk nok til at såre Goki i sin menneskelige skikkelse og endda løfte et væltet træ for at stikke ham.

Hvilket effektniveau er Yusuke?

Det antydes, at enhver med et effektniveau på over 150.000 er Upper S Class, da Yusuke nåede Upper S Class-niveauer efter sin træning i Makai, havde han et effektniveau på over 200, 000 i sin base eller afslappet tilstand (kun anime).

Var Yusuke stærkere end Sensui?

Krafter og evner. Sensui var et meget magtfuldt menneske, som bemærkede, at han havde mere end ti gange den spirituelle energi end Yusuke i deres kamp. … Sensuis magt var så stor, at han havde en klar fordel i forhold til Yusuke, selv i sin dæmonform.

Hvem er Yusuke-rivalen?

Andre fremherskende karakterer omfatter Yusukes rivaliserende kriminel Kazuma Kuwabara, rævedæmonen Kurama og den sværdsvingende ilddæmon Hiei.

Anbefalede: