Logo da.boatexistence.com

Kan otsutsuki slå goku?

Indholdsfortegnelse:

Kan otsutsuki slå goku?
Kan otsutsuki slå goku?

Video: Kan otsutsuki slå goku?

Video: Kan otsutsuki slå goku?
Video: Hércules VS Maui ( Disney VS Disney) Arena 2024, Kan
Anonim

Kaguya Otsutsuki er den stærkeste af alle Otsutsuki-klanmedlemmerne, der har optrådt i Naruto-serien. Selvom hendes fysiske styrke ikke er helt på niveau med Goku endnu, har Kaguya andre evner, der giver Goku problemer, såsom hendes altdræbende askeknogle.

Kan Uzumaki slå Goku?

De kan næsten betragtes som individer, når de ser, hvordan de kan udføre deres egne angreb og teknikker. Bortset fra Uchiha har ingen mulighed for at skelne en klon fra den oprindelige bruger. Det betyder, at hvis Naruto ikke kan slå Goku i styrke, kan han nemt besejre ham i tal

Kan Akatsuki slå Goku?

Goku er formentlig stærk nok til at komme igennem hele Akatsuki, bare ved at gå Super Saiyan 1 eller 2. Men under magtturneringen fik han kraften Ultra Instinct, som giver ham mulighed for at undvige ethvert angreb uden at tænke.

Hvem kan slå Otsutsuki?

En af de første to personer, der er i stand til at bruge chakra, Hamura Otsutsuki er enormt kraftfuld og er en blandt de eneste fire personer, der med succes besejrede Kaguya Otsutsuki. Som søn af Kaguya arvede Hamura chakrastyrende evner fra sin mor.

Kan Naruto slå Saitama?

Narutos hastighed har passeret lysets hastighed, og der er ikke en mulig måde for Saitama at besejre den Narutos holdbarhed fremvises, da han overlevede en planetarisk eksplosion på et punktløst punkt rækkevidde. … Naruto vinder i kraft af sin udholdenhed og hurtighed. Hvis du er hurtigere end din fjende, vipper det kampen til din fordel.

Anbefalede: