Logo da.boatexistence.com

Hvilken otsutsuki er i kawaki?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken otsutsuki er i kawaki?
Hvilken otsutsuki er i kawaki?

Video: Hvilken otsutsuki er i kawaki?

Video: Hvilken otsutsuki er i kawaki?
Video: Каваки ПОЛУЧИТ Силу Ишики ◉ КАРМА Каваки в Манге Боруто 2024, Kan
Anonim

Kawakis krop blev lavet til at være et fartøj for Isshiki Otsutsuki og i temmelig lang tid bar han Karmaen, som langsomt var ved at overtage hans krop med tiden. På det tidspunkt, hvor Kawaki mistede sin karma, var hans krop allerede blevet Otsutsukificeret op til omkring 80%.

Hvilken Otsutsuki dræbte Kawaki?

Kawaki konfronterer Garō og kæmper mod ham. I sin svækkede tilstand blev han overmandet af Garos magt, men hans Kāma-segl gav ham mere magt. Med sin kraft var han i stand til at besejre og dræbe Garō.

Hvem er inde i Kawaki?

Kawaki (カワキ, Kawaki) er en civil opvokset af Jigen og hans organisation Kara til at blive det fremtidige fartøj for Isshiki Ōtsutsuki. Efter at være blevet bragt til Konohagakure bliver han taget ind af Naruto Uzumaki og udvikler et broderligt bånd med Boruto Uzumaki.

Er Kawaki stadig Otsutsuki?

Gennem denne genfødselsproces er Otsutsuki'erne praktisk t alt udødelige. Men, hvad Momoshiki afslører er, at når et Karma-segl tildeles, begynder downloadprocessen på værten – og den proces stopper ikke, når seglet bliver ødelagt. Med andre ord er både Boruto og Kawaki en del af Otsutsuki

Er Boruto og Kawaki Otsutsuki?

Men selvom Kawaki ikke burde spores, er Boruto i stand til at holde øje med ham. Kawaki indser, at Boruto også har været i stand til at fornemme ham, og han regner med, at det enten skyldes, at to af dem er Otsutsuki, eller at specielle bølger, der udsender fra dem to, tillader det. dem for at spore hinanden.

Anbefalede: