Logo da.boatexistence.com

Når citroner er klar til at blive plukket?

Indholdsfortegnelse:

Når citroner er klar til at blive plukket?
Når citroner er klar til at blive plukket?

Video: Når citroner er klar til at blive plukket?

Video: Når citroner er klar til at blive plukket?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Kan
Anonim

Citroner er klar til at plukke som snart de er gule eller gulgrønne i udseende og faste Frugten vil være 2 til 3 tommer (5-7,5 cm.) i størrelse. Det er bedre at vente til de har den rigtige størrelse og ikke bekymre sig så meget om farven end at vente på at de er helt gule.

Hvilken tid på året modner citroner?

Citroner modnes hvor som helst mellem fire og 12 måneder efter blomstring. Blomster opstår oftest om foråret, frugten udvikler sig hen over sommeren og bliver så langsomt fra grøn til gul om efteråret eller vinteren.

Hvor længe kan du lade citroner stå på træet?

De modnes gradvist og får sødme; faktisk kan frugten tage helt op til ni måneder at modne. Når frugten er moden, kan den stå på træet i et par uger, men den modner ikke mere.

Hvad sker der, hvis du plukker citroner for tidligt?

Når citroner ser gule eller gulgrønne ud, er faste i udseende og har nået 2-3 tommer i størrelse, er de klar til at plukke. Citroner foretrækker at modnes på træet, så hvis du plukker dem for tidligt, kan du være uheldig. Modne citroner har en blank hud og er ikke modne, før farven virkelig udvikler sig.

Skal modne citroner blive på træet?

SVAR: Moden citrusfrugt vil opbevares godt på træet i lang tid. Frugten vil forblive god på træet til sen vinter Sørg for, at al frugten er høstet, før træet blomstrer om foråret. Al moden frugt bør dog høstes fra træer før en betydelig nedfrysning.

Anbefalede: