Logo da.boatexistence.com

Hvor er Zechstein-havet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Zechstein-havet?
Hvor er Zechstein-havet?

Video: Hvor er Zechstein-havet?

Video: Hvor er Zechstein-havet?
Video: Hvor er sauen? - Myldrevideo | Aktiviteter for de minste 2024, Kan
Anonim

Zechsteinhavet ligger i det nordvestlige Europa, i en dybde på ca. 1600 meter. Bischofiten genvindes ved opløsningsminedrift. Densiteten af s altvandet (magnesiumolie) er højere end 1, 30 kg/l (31%).

Hvor er Zechstein-formationen?

Zechstein-revene blev dannet i det gamle Zechstein-hav, som går tilbage til den øvre Perm-periode. De blev dannet over en periode på 5-7 millioner år i havet, der strakte sig over det østlige England, meget af det moderne Nordsø og ind i det moderne Danmark, Polen og Tyskland.

Hvor er den gamle Zechstein-havbund?

Zechsteinhavet besatte regionen i det, der nu er Nordsøen, plus lavlandsområder i Storbritannien og den nordeuropæiske slette gennem Tyskland og Polen.

Hvad er Zechstein-chlorid?

Zechstein magnesiumchlorid er den eneste form for magnesium, der kommer fra et gammelt hav, dybt under jorden. Dette sikrer, at den er fri for forurenende stoffer og forurenende stoffer og dybt gavnlig for sind, krop og ånd.

Hvordan tager du Zechstein magnesium?

Slap af, genoplad og revitaliser dit sind og din krop med en magnesiumopblødning Tilføj 1 til 2 kopper til et varmt (ikke varmt) bad, og lad det ligge i blød i 15 til 20 minutter. Kan bruges sammen med Epsom S alts. Zechstein Magnesium Flakes kommer fra den reneste kendte naturlige kilde til magnesiumchlorid, Zechsteinhavet.

Anbefalede: