Logo da.boatexistence.com

Har sacha forladt holby?

Indholdsfortegnelse:

Har sacha forladt holby?
Har sacha forladt holby?

Video: Har sacha forladt holby?

Video: Har sacha forladt holby?
Video: Achha Sila Diya | Jaani & B Praak Feat. Nora Fatehi & Rajkummar Rao | Nikhil-Vinay,Yogesh |Bhushan K 2024, Kan
Anonim

Sacha blev derefter beordret til at tage orlov fra hospitalet med øjeblikkelig virkning, i afventning af en yderligere undersøgelse. … Da Sacha nu går en usikker fremtid i møde, er vi glade for at kunne bekræfte, at Bob Barrett – der spiller ham – forbliver en del af Holby-castet og vil fortsætte med at optræde i fremtidige afsnit, efterhånden som historien fortsætter.

Hvad skete der med Sacha Levy i Holby City?

Den 10. august 2018 blev der annonceret en særlig episode af Holby City med fokus på Sachas mentale sundhed. Det blev afsløret, at karakteren under episoden ville blive et følelsesmæssigt ustabilt forsøg på at begå selvmord fra hospitalets tag.

Hvem forlader Holby og Casu alty?

Alex Walkinshaw annoncerede i dag, at han vil forlade verdens længstvarende medicinske drama Casu alty - men vil ikke gå for langt, da han slutter sig til den populære rolleliste søsterdrama Holby City.

Hvem forlader Holby City 2021?

Skuespillerinden bekræftede sin exit i et interview på Loose Women den 30. april 2021. Sahiras exithistorie viser, at hun blev arresteret efter at have tilstået en forbrydelse, som hendes søn begik. Efter to år i rollen besluttede Karimloo at forlade Holby City under denne serie.

Gifter Sacha og Chrissie sig?

Hun indser dog hurtigt, da Sacha forsøger at muntre hende op, at hun er manden for ham, og de indleder et forhold. De bliver hurtigt forlovet, og gifter sig i det følgende efterår.

Anbefalede: