Logo da.boatexistence.com

Rejste Stephen Hawking ud i rummet?

Indholdsfortegnelse:

Rejste Stephen Hawking ud i rummet?
Rejste Stephen Hawking ud i rummet?

Video: Rejste Stephen Hawking ud i rummet?

Video: Rejste Stephen Hawking ud i rummet?
Video: Stephen Hawking की Time Travel Party 😱 #shorts 2024, Kan
Anonim

Stephen Hawking nåede aldrig plads, men han søgte at løfte hele menneskeheden. … Men han var også en lidenskabelig fortaler for udforskning af rummet. Den teoretiske fysiker, der døde i dag (14. marts) i en alder af 76, understregede gentagne gange, at menneskeheden må udvide sig ud over sin fødselsplanet - eller stå over for udryddelse.

Når vi ser jorden fra rummet Stephen Hawking?

“Når vi ser Jorden fra rummet, ser vi os selv som en helhed; vi ser sammenholdet og ikke splittelsen. Det er så simpelt et billede med et overbevisende budskab: "Én planet, en menneskelig race".

Hvad studerede Stephen Hawking i rummet?

Hans essay med titlen "Black Holes" vandt Gravity Research Foundation Award i januar 1971. Hawkings første bog, The Large Scale Structure of Space-Time, skrevet sammen med George Ellis, blev udgivet i 1973. Begyndende i 1973 begyndte Hawking at studere kvantetyngdekraft og kvantemekanik

Hvad er Stephen Hawking IQ?

Albert Einstein menes at have haft samme IQ som professor Stephen Hawking, 160.

Hvem havde en IQ på 300?

William James Sidis påstås at have haft en IQ på 275Med en IQ mellem 250 og 300 har Sidis en af de højeste intelligenskvotienter, der nogensinde er registreret. Da han begyndte på Harvard som 11-årig, t alte han mere end 40 sprog flydende, da han dimitterede og arbejdede sig ind i voksenlivet.

Anbefalede: