Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev stephen hawking født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev stephen hawking født?
Hvornår blev stephen hawking født?

Video: Hvornår blev stephen hawking født?

Video: Hvornår blev stephen hawking født?
Video: Миша Гленни: Нанимайте хакеров! 2024, Juni
Anonim

Stephen William Hawking CH CBE FRS FRSA var en engelsk teoretisk fysiker, kosmolog og forfatter, som var forskningsleder ved Center for Teoretisk Kosmologi ved University of Cambridge på det tidspunkt, hvor han døde.

Blev Stephen Hawkings født normal?

En meget normal ung mand

Hawking blev født den 8. januar 1942 og voksede op i St Albans, den ældste af fire søskende. Hans far var forskningsbiolog og hans mor medicinsk forskningssekretær, så det var ikke overraskende, at han var interesseret i videnskab.

Blev Stephen Hawking født i Amerika?

Early Life

Hawking blev født den 8. januar 1942 i Oxford, England. Hans fødselsdag var også 300-året for Galileos død - længe en kilde til stolthed for den kendte fysiker.

Hvem er den berømte videnskabsmand i kørestol?

Stephen W. Hawking, fysikeren fra Cambridge University og bestseller-forfatteren, der strejfede rundt i kosmos fra en kørestol og overvejede tyngdekraftens natur og universets oprindelse og tilblivelse et emblem af menneskelig beslutsomhed og nysgerrighed, døde tidligt onsdag i sit hjem i Cambridge, England. Han var 76.

Har døden stephen Nobelprisen?

Men mange videnskabsmænd er enige om, at Isis bekræftelse af Hawkings forudsigelse kunne have gjort Hawking – og hans medforfattere på et endeligt papir om det – berettiget til en Nobelpris. … Men Hawking, uden tvivl en af de mest berømte og hæderkronede forskere, vandt aldrig en Nobel og vil nu aldrig

Anbefalede: