Logo da.boatexistence.com

Kan roteret kisteben fikseret?

Indholdsfortegnelse:

Kan roteret kisteben fikseret?
Kan roteret kisteben fikseret?

Video: Kan roteret kisteben fikseret?

Video: Kan roteret kisteben fikseret?
Video: HP 8642A Signal Generator 1050MHz repair teardown 2024, April
Anonim

Q. Kan rotation altid korrigeres? A. I de fleste tilfælde kan og bør rotation korrigeres ved den tidligste lejlighed, det er et tilfælde om at trimme hovkapslen tilbage i overensstemmelse medpedalknoglen.

Hvad forårsager rotation af kistebenet?

Røntgenbilleder vil afsløre rotation af kisteknoglen, forårsaget af trækket i den dybe bøjesene. Rotationen skrider typisk ikke frem, deraf udtrykket "stabil", men er stadig den primære overvejelse ved kortlægning af en skoningsprotokol.

Hvad er rotation af kistebenet?

Udtrykket "Rotation" er almindeligvis blevet brugt, når dorsale overflade af kisteknoglen strækker sig eller adskiller dens distale (nederste) fastgørelse fra hovkapslen og ser ud til at rotere nedad(Figur 1) Som regel bevarer kistebenet sin generelle position i forhold til jorden.

Kan forfangenhed vendes?

Kan en hest med forfangenhed helbredes? Når et dyr først har haft forfangenhed, vil de have en øget risiko for at få det igen. Den aktuelle episode kan kureres, men det er sandsynligt, at forfangenhed vil opstå igen på et tidspunkt i fremtiden.

Hvad hedder det, når kistebenet roterer og synker?

Når lamellerne i foden bliver så betændte og beskadigede, at de ikke længere understøtter kistebenet > kisteben roterer og synker= kronisk forfangenhed eller grundlægger.

Anbefalede: