Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer alle amerikanske burgere?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer alle amerikanske burgere?
Hvem ejer alle amerikanske burgere?

Video: Hvem ejer alle amerikanske burgere?

Video: Hvem ejer alle amerikanske burgere?
Video: Prøver MRBEAST BURGER i USA! 2024, Kan
Anonim

Det er et South Shore-ikon, familieejet og drevet siden 1963, og hvis du ikke har været der endnu, er sommeren det bedste tidspunkt at stå i kø og prøve, hvad der uden tvivl er de bedste fastfood-burgere på Long Island. Philip og William Vultaggio var sønner af italienske immigranter, der voksede op i Amityville i 40'erne.

Hvem ejer All American Burger i Massapequa?

Har du nogensinde været til All American Hamburger Drive-In, som ligger i Massapequa? Nå, hvis du ikke har, bør du gå. Dette sted har eksisteret siden 1963, stadig ejet og styret af den samme lokale familie, og maden er lækker. Jeg stoppede for nylig ind og mødtes med en af ejerne, Rich Vultaggio, for lidt.

Hvilket år åbnede alle amerikanske i Massapequa?

All American Hamburger Drive-In har forsynet dit samfund med lækre burgere, pommes frites og anden helt amerikansk mad siden 1963 MASSAPEQUA, New York -- I over 50 år, All American Drive-In har været en fast bestanddel på Long Island for sultne kunder, der besøger fra hele landet.

Hvilken film var All American Burger i?

Det mindede mig øjeblikkeligt om en scene fra 80'ernes klassiske film “Fast Times at Ridgemont High” En af hovedpersonerne, Brad Hamilton, træner en ny medarbejder kl. fiktiv fastfood joint All-American Burger og bliver spurgt "Hvad er den hemmelige sauce?" Svaret: "Thousand Island dressing." Vi finder derefter ud af, at …

Hvad skete der med alle amerikanske burgere?

The All American Burger – en regional amerikansk fastfood-restaurantkæde grundlagt i 1968 i Los Angeles af Aaron Binder og gjort berømt i filmen Fast Times At Ridgemont High; Den sidste placering, i Hollywood, blev erstattet af en Chipotle i 2010.

Anbefalede: