Logo da.boatexistence.com

Hvilken er bedre iberico og serranoskinke?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre iberico og serranoskinke?
Hvilken er bedre iberico og serranoskinke?

Video: Hvilken er bedre iberico og serranoskinke?

Video: Hvilken er bedre iberico og serranoskinke?
Video: НЬЮ-ЙОРК - От Манхэттена до Бруклина на закате 😍 2024, Juli
Anonim

Med hensyn til smag er en god Iberico-skinke kendetegnet ved en mere intens smag og en saftigere tekstur på grund af kvaliteten af det intramuskulære fedt i skinken. I mellemtiden har Serrano-ækvivalenten en tendens til at have en mere s alt smag.

Er Serrano-skinke det samme som Iberico-skinke?

Serrano-skinke (eller Jamon Serrano) er en spansk tørskinke. … Forskellen er, at serranoskinke norm alt er lavet af en specifik griserace -- Landrace af hvid gris. Ibericoskinke behandles på samme måde som serranoskinke og prosciutto, men dens navn er givet baseret på den gris, den kommer fra -- Iberico-grisene.

Hvilken er bedre Serrano eller Iberico?

Smag og duft

Jamon Iberico har mere fedt, hvilket får den til at være saftigere end Jamon Serrano. Skinkerne indeholder forskellige fedttyper; Jamon Iberico har hvidt, superblødt fedt, hvorimod Jamon Serranos tekstur er mere hærdet pink-tonet.

Hvad er den bedste skinke i Spanien?

Jamón ibérico de bellota De bedste skinker i Spanien. Disse grise fouragerer efter agern (bellotas) på åbne marker hver vinter og efterår. Se efter et sort mærke på disse skinker, hvilket betyder, at det er en fuldavlet iberisk gris. Kun omkring 5 procent af spansk skinke bærer et sort mærke.

Hvilken er bedre serranoskinke eller prosciutto?

Både prosciutto og jamon serrano kommer fra lignende racer af hvid grise, men hver har forskellige smags- og teksturkvaliteter, italiensk prosciutto har en sød, delikat smag og en mindre tør tekstur end spansk jamon serrano.

Anbefalede: