Logo da.boatexistence.com

Er poway ca et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er poway ca et godt sted at bo?
Er poway ca et godt sted at bo?

Video: Er poway ca et godt sted at bo?

Video: Er poway ca et godt sted at bo?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Juli
Anonim

Poway er i San Diego County og er et af de bedste steder at bo i Californien. At bo i Poway giver beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Poway er der en masse kaffebarer og parker. … De offentlige skoler i Poway er højt vurderede.

Er Poway CA et sikkert sted at bo?

Poway er blandt de sikreste byer i staten, ifølge en rapport fra SafeWise. Den blev rangeret som nr. 12 på SafeWise "50 sikreste byer i Californien"-rapporten for 2021 og er den højest rangerede by i San Diego County. Dette er en plads højere end sidste år.

Er Poway et rigt område?

Med en befolkning på 49, 323 mennesker og 12 kvarterer, er Poway det 181. største samfund i Californien.… Indkomsten pr. indbygger i Poway i 2018 var $45, 689, hvilket er den øvre middelindkomst i forhold til Californien, og velhavende i forhold til resten af USA.

Er Poway CA dyrt?

Poway, Californiens leveomkostninger er 46 % højere end landsgennemsnittet. Leveomkostningerne i ethvert område kan variere baseret på faktorer såsom din karriere, dens gennemsnitlige løn og ejendomsmarkedet i det pågældende område.

Hvilket distrikt er Poway?

Klik her for at finde ud af, om du bor i Californiens 52. kongresdistrikt. Jeg betjener det smukkeste distrikt - San Diego, Coronado, Poway - i Kongressen.

Anbefalede: