Logo da.boatexistence.com

Hvad er meningen med stipulant?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er meningen med stipulant?
Hvad er meningen med stipulant?

Video: Hvad er meningen med stipulant?

Video: Hvad er meningen med stipulant?
Video: Stimulants: Everything You Should Know 2024, Kan
Anonim

At fastlægge noget betyder at kræve, at det er en del af en aftale. Så når du laver en kontrakt eller handler, kan du betinge dig, at en bestemt betingelse skal være opfyldt.

Hvad mener vi med bestemmelse?

bestem \STIP-yuh-layt\ verbum. 1: at indgå en aftale eller pagt om at gøre eller afstå fra noget: kontrakt. 2: at kræve et udtrykkeligt vilkår i en aftale. 3: at specificere som en betingelse eller et krav (i henhold til en aftale eller et tilbud)

Hvad er et eksempel på bestemmelse?

Definitionen af en bestemmelse er en betingelse eller et vilkår i en aftale eller handlingen med at skabe betingelser og vilkår. Et eksempel på en bestemmelse er en klausul i en kontrakt, der lover et vist beløb for ekstraarbejde udført… Noget specificeret eller aft alt, som i en kontrakt.

Hvad mener du med lovbestemmelse?

for at angive præcist, hvad noget skal være, eller hvordan noget skal gøres: Kontrakten fastsatte en opsigelsesfrist på tre måneder. … fastlægge, at Loven foreskriver, at alle pensionskasser skal omdannes til en livrente inden 75 år.

Hvordan bruger du ordet stipulere?

Stipulere i en sætning ?

  1. Ejerne kan betinge sig et stort depositum som en betingelse for købsaftalen.
  2. Før jeg accepterer at lukke aftalen, skal jeg fastlægge et par krav, der skal være opfyldt, før jeg skriver under på den stiplede linje.
  3. Baseballspillernes kontrakter bestemmer, at de skal deltage i alle træninger og kampe.

Anbefalede: