Logo da.boatexistence.com

Hvad er platinblondt hår?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er platinblondt hår?
Hvad er platinblondt hår?

Video: Hvad er platinblondt hår?

Video: Hvad er platinblondt hår?
Video: JEG FÅR PLATINBLOND HÅR! 2024, Kan
Anonim

Platinblond er en meget lys hårfarve, som ikke har meget pigment i sig. Sådan blond ser meget bleg ud og kan være kølig eller varm.

Hvad er forskellen mellem platinblondt og hvidt hår?

Oplysninger om forskellene mellem de to er sparsomme online!) "Forskellen er, at platinblond typisk udviser varme nuancer," siger Jaz España, farvespecialist og extensionsspecialist hos BlackStones Salon. "Mens hvid blondine har langt færre tegn på varme, afspejler det køligere toner og iskolde nuancer. "

Hvad er forskellen mellem blond og platin?

Aske er en kølig nuance med toner af blå, lilla og sølv, Platinum er den lyseste blonde i hårfarve/niveauer. 613 blond farve hår kan farves enhver farve og tager farve meget godt. …

Er platinblond en naturlig hårfarve?

Det første, du bør vide, er platinblond er ikke én standardfarve, men kommer i en række kølige, varme og neutrale nuancer og toner. … Tænk på platin, ikke som en naturlig, jeg vågnede op som dette øjeblik, men i stedet som en statement-farve, som du kan bruge til at komplimentere fantastisk makeup og et morderisk outfit.

Hvordan ser platinblondt hår ud?

Platinblond hårfarve er blondt hår, der er reduceret af sit lyse pigment til en nuance, der er køligere som aske, sølv, metallic og perle Platinfarve, ligesom på ringe, du bærer, vil have en lignende nuance på håret og kan gøres mørkere eller lysere for at matche præference og hudtone.

Anbefalede: