Logo da.boatexistence.com

Hvilken ceviche er bedre?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken ceviche er bedre?
Hvilken ceviche er bedre?

Video: Hvilken ceviche er bedre?

Video: Hvilken ceviche er bedre?
Video: LOMO SALTADO and CEVICHE | Lima Peru Food Tour 2024, Kan
Anonim

Hvorfor er Peruvian Ceviche bedst? Mange lande vil hævde, at deres ceviche er den bedste, men kun Peru hævder det som nationalretten. Derudover, som en af vores peruvianske guider, Marisol, siger: Vi har arkæologiske optegnelser, der viser os, at ceviche kan være blevet indtaget i Peru for næsten to tusinde år siden.

Hvad er den mest populære ceviche?

Den mest populære er rejeceviche, som inkluderer ketchup og lidt citron og olie (som en salat). Fiskens ceviche har citron, men fisken er tidligere let kogt i vand.

Hvorfor er peruviansk ceviche så god?

Ceviche er marineret i en limebaseret blanding med løg, aji og rocoto-peber. Citronsyren fra limefrugterne "koger" fisken, så den kan spises med det samme. Mens syren i limefrugterne giver dig mulighed for at spise den rå, dræber den sure marinaden ikke bakterier eller parasitiske orme, i modsætning til varmen fra madlavningen.

Hvad er god ceviche?

Ceviche er en fantastisk hovedret eller forret. Server den med noget sprødt som tortillachips, plantainchips, på en tostada eller endda med s altpinde. Det er en let forret, hvis du griller en bøf eller pakker den ind i sprøde salatblade og serverer den med ris og jicamaslaw.

Hvad er forskellen mellem mexicansk og peruviansk ceviche?

Typisk mexicansk ceviche vil enten blive serveret med ristede chips eller som en slags "cocktail" med tomatsauce. Peruviansk ceviche er mindre suppe-agtig end de fleste ceviche-iterationer, serveret hurtigt på en tallerken efter fisken marinerer.

Anbefalede: