Logo da.boatexistence.com

Hvornår blomstrer sidalcea?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blomstrer sidalcea?
Hvornår blomstrer sidalcea?

Video: Hvornår blomstrer sidalcea?

Video: Hvornår blomstrer sidalcea?
Video: Why Hydrangeas Don't Bloom 💐💐💐 And What to Do About It 2024, Juli
Anonim

Sidalcea campestris: Meadow Checker Mallow blomstrer sent forår til tidlig sommer. Blomster hvide med lys pink til pink. Foretrækker fuld sol frem for let skygge og veldrænet fugtig til ret tør jord (giver mere vand i varmere/tørrere områder). Vokser 2-6 fod.

Hvordan dyrker du Sidalcea?

Sidalcea plantes bedst i en fugtig, men veldrænet jord af sand, kridt eller muldjord inden for en neutral, sur eller alkalisk PH-balance. Sidalcea kan være kortlivede, hvis de plantes i tung jord. De er bedst placeret i et område med fuld sol eller delvis skygge.

Er Sidalcea en flerårig plante?

Sidalcea er en plante i Malvaceae-familien - dens navn er en sammensætning af både Sida og Alcea, beslægtede slægter. Den er en hårdfør klumpdannende staude og ligner en lille stokrose og er et absolut must i en sommerhushave og blandede urteagtige border. … Fugtig, men veldrænet jord er nøglen til, at Sidalcea klarer sig godt.

Hvordan passer du på Sidalcea?

Sidalcea er meget nemme at passe. Jorden, som de vokser i, skal beriges med gødning, og de skal vandes i langvarige tørre perioder. Da mange Sidalcea-planter er høje, vil de kræve staking Når blomstringen er afsluttet, skæres planterne kraftigt tilbage, vil dette resultere i endnu en blomstring.

Er Sidalcea giftig for hunde?

Sidalcea 'Elsie Heugh' har ingen toksiske virkninger rapporteret.

Anbefalede: