Logo da.boatexistence.com

Når modulet importeres dets indhold?

Indholdsfortegnelse:

Når modulet importeres dets indhold?
Når modulet importeres dets indhold?

Video: Når modulet importeres dets indhold?

Video: Når modulet importeres dets indhold?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Juli
Anonim

Når et modul importeres, udføres dets indhold én gang (implicit) eksekveres lige så mange gange, som de importeres . er ignoreret.

Når et modul importeres, er dets indhold Python?

Når et modul importeres første gang, søger Python efter modulet, og hvis det findes, opretter det et modulobjekt 1 og initialiserer det. Hvis det navngivne modul ikke kan findes, vises en ModuleNotFoundError. Python implementerer forskellige strategier til at søge efter det navngivne modul, når importmaskineriet påkaldes.

Hvad gør fra import i Python?

Importering refererer til tillader en Python-fil eller et Python-modul at få adgang til scriptet fra en anden Python-fil eller -modul. Du kan kun bruge funktioner og egenskaber, som dit program har adgang til. … Importerklæringen føjer objektet til det aktuelle omfang af dit program.

Hvorfor skal du importere moduler i Python?

I Python bruger du importnøgleordet til at gøre kode i et modul tilgængeligt i et andet. Importer i Python er vigtigt for at strukturere din kode effektivt Hvis du bruger importer korrekt, bliver du mere produktiv, hvilket giver dig mulighed for at genbruge kode, samtidig med at dine projekter kan vedligeholdes.

Hvordan fungerer import i Python?

Hvad er en import? Når et modul importeres, kører Python al koden i modulfilen. Når en pakke importeres, kører Python hele koden i pakkens _init_.py-fil, hvis en sådan fil findes. Alle de objekter, der er defineret i modulet eller pakkens _init_.py-fil, stilles til rådighed for importøren.

Anbefalede: