Logo da.boatexistence.com

Kunne King Crimson slå verden?

Indholdsfortegnelse:

Kunne King Crimson slå verden?
Kunne King Crimson slå verden?

Video: Kunne King Crimson slå verden?

Video: Kunne King Crimson slå verden?
Video: 5 SCARY GHOST Videos That Caught Terrifying Paranormal Activity On Camera 2024, Kan
Anonim

Alt der skal til for at King Crimson slår denne evne ud er for at slette den periode, hvor The World aktiverer sit tidsstop … Dette betyder, at det vil tage mere end en få billige hits for King Crimson for at få en sejr, selvom den har vist sig i stand til at pløje gennem kropsdele.

Kan King Crimson slå verden?

King Crimson ville springe over det OG ti sekunder. Og med Epitaph ville Diavolo se, så snart DIO eller Jotaro forsøgte at bruge timestop. Fordi de sandsynligvis ville bruge det til at angribe ham. … King Crimson ville ødelægge The World eller Star Platinum.

Er Killer Queen stærkere end King Crimson?

Og King Crimson overgår Killer Queen i evner og styrke. Så King Crimson ville vinde mod Killer queen, MEDMINDRE Kira bruger Bites the Dust eller Sheer hjerteanfald til at forsvare sig selv og/eller røre King Crimson.

Er King Crimson den stærkeste stand?

King Crimson er den stærkeste stand i anime (ekskl. GER) | Fandom. Har du ikke en konto? Ingen stand kan slå ham i en 1v1 selv Za Warudo. Når za Warudo stopper tiden, stopper den den i et bestemt sekund, så ved at springe dette sekund over springes den stoppede tid også over.

Er King Crimson uovertruffen?

Både fysisk stærk og besidder evnen til at slette tid og forudsige fremtiden, King Crimson er beskrevet som uovervindelig mod alle andre Stande, hvis kræfter ikke påvirker tiden.

Anbefalede: