Logo da.boatexistence.com

Har egenskaber som en jordisk planet?

Indholdsfortegnelse:

Har egenskaber som en jordisk planet?
Har egenskaber som en jordisk planet?

Video: Har egenskaber som en jordisk planet?

Video: Har egenskaber som en jordisk planet?
Video: NASA Just Discovered A Planet That Defies All Logic! 2024, Kan
Anonim

Terrestriske planeter: De har en fast overflade . De har en kerne, som indeholder tunge grundstoffer (jern, nikkel..) De har højere densitet på grund af tungmetallerne.

Hvad er egenskaberne ved en jordisk planet?

Terrestriske planeter er Jordlignende planeter, der består af sten eller metaller med en hård overflade. Terrestriske planeter har også en smeltet tungmetalkerne, få måner og topologiske træk såsom dale, vulkaner og kratere.

Hvad er 3 karakteristika ved en terrestrisk planet?

En terrestrisk planet er en, der opfylder disse tre planetkriterier og har en tungmetalkerne, en stenet kappe og en solid overfladeOverfladeforholdene kan variere meget fra planet til planet, men hvis den har en fast overflade og en stenet inderside, er det en jordisk planet.

Hvad er 5 fakta om jordiske planeter?

De terrestriske planeter omtales også nogle gange som de "klippeagtige" planeter. Overfladen på jordiske planeter har bjerge, kratere, kløfter og vulkaner. Omkring 75 % af Jordens overflade er dækket af vand. Både Mars og Jorden har permanente polare iskapper.

Hvad har alle jordiske planeter til fælles?

De terrestriske planeter har alle klippefyldte overflader med bjerge, sletter, dale og andre formationer. … Mars har meget lavt atmosfærisk tryk, og Merkur har næsten ingen, så kratere er mere almindelige på disse planeter.

Anbefalede: