Logo da.boatexistence.com

Hvad er en pige?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en pige?
Hvad er en pige?

Video: Hvad er en pige?

Video: Hvad er en pige?
Video: Hvad er en 'God Pige'? Bag om sangen med Danser Med Piger og TopGunn 2024, Kan
Anonim

E-piger og e-drenge, nogle gange samlet kendt som e-kids, er en ungdomssubkultur, der opstod i slutningen af 2010'erne og næsten udelukkende ses på sociale medier, især populært af videodelingsappen TikTok. Videoer af e-piger og e-drenge har tendens til at være flirtende og mange gange åbenlyst seksuelle.

Hvad er meningen med e-girl?

Hvad betyder egirl og eboy? Udtrykkene egirls og eboys er slangbetegnelser for henholdsvis unge kvinder og mænd, som er aktive internetbrugere, ofte stereotype som emo-stilede anime- og spilfans, der forsøger at få opmærksomhed på sociale medier.

Hvad gør en pige til en e-pige?

E-piger er en subkultur afledt af sociale medieplatforme som TikTok og Instagram og er typisk kategoriseret efter vinget eyeliner, livlig og tung øjenskygge og ofte en børneagtig æstetik forbundet med anime og cosplay.

Hvad er en e-girl på TikTok?

En interessant subkultur, der er opstået på TikTok, er "e-piger". E-piger er " seje" unge mennesker, der præsenterer deres image, ofte fra deres hjem, med make-up i 90'er-stil, frisurer og påklædning … Den tidligste definition af begrebet på Urban Dictionary beskriver e-piger som "internettøser ".

Hvad står E'et for i e-girl?

The "e" står for " elektronisk", naturligvis. Selvom udtrykket i sig selv har eksisteret i mere end et årti (mere om det senere), er grunden til, at vi overhovedet taler om e-piger, på grund af TikTok. … Således kom "e-girl" ind i mainstream-leksikonet (vel, mainstream, hvis du er opmærksom på TikTok-memes).

Anbefalede: