Logo da.boatexistence.com

Er blomkålspizza sund?

Indholdsfortegnelse:

Er blomkålspizza sund?
Er blomkålspizza sund?

Video: Er blomkålspizza sund?

Video: Er blomkålspizza sund?
Video: blomkålspizza opskrift - www.juliekarla.dk 2024, Kan
Anonim

Det kommer an på. Per portion er blomkål skorpe lavere i alt-kalorier, kulhydrater, protein, fedt, fibre og natrium-med den største forskel er kalorier, kulhydrater og protein. … Hvis du ønsker at spise færre kalorier og kulhydrater, gå glutenfri eller bare spise flere grøntsager, så er blomkålsskorpe noget for dig.

Er blomkålspizza god til vægttab?

Hvert produkt er forskelligt. Nogle blomkålsskorper er højere i kalorier og kan have lige så mange kulhydrater som en tynd 100 % fuldhvede pizzaskorpe. Alternative skorper med et højt kalorieindhold vil ikke hjælpe dig med vægttab, da kalorier har den mest direkte indflydelse på vægten.

Er Caulipower pizzaskorpe sund?

Virksomheden udtaler: Alt CAULIPOWER starter med ægte blomkål først og er naturligt glutenfri De er en fremragende kilde til C-vitamin uden, ingen, nul transfedt. Vores pizzaer har mindre end halvdelen af sukkeret i forhold til førende glutenfri pizzaer (mindre end halvdelen!) og er lavere i kalorier, sukker, fedt og natrium.

Hvor fedende er blomkålspizza?

Ifølge PopSugar har hver portion Costcos ristede blomkålspizza 230 kalorier, 8 gram fedt og 27 gram kulhydrater Hvis du skærer Caulipowers veggie-pizza i fire stykker (rent for at gøre serveringsstørrelserne mere sammenlignelige), vil hver skive have 155 kalorier, 7 gram fedt og 18 gram kulhydrater.

Er blomkålspizza faktisk sund?

Blomkål i sig selv er sundt, da det er en kulhydratfattig, fiberrig grøntsag af korsblomst, som har vist sig at være forebyggende mod visse typer kræft. Men det føjes ofte til produkter kun på grund af dets popularitet som lavkulhydrat, ikke for dets sundhedsmæssige fordele.

Anbefalede: