Logo da.boatexistence.com

Kan blomkål fryses?

Indholdsfortegnelse:

Kan blomkål fryses?
Kan blomkål fryses?

Video: Kan blomkål fryses?

Video: Kan blomkål fryses?
Video: Простое, но элегантное блюдо готовится за секунды. 2024, Kan
Anonim

Freezing blomkål er en fantastisk måde at undgå spild på. … Brug altid blomkål, der også er frisk. Hvis du ikke vil blanchere det før frysning, skær eller hak buketter fint, frys på en bakke, indtil det er fast, og overfør det derefter til en mærket genlukkelig frysepose, og fjern overskydende luft.

Kan du fryse frisk blomkål uden at blanchere?

Hvis du ikke ønsker at blanchere det før frysning, skær eller hak buketter fint, frys på en bakke, indtil det er fast, overfør til en mærket genlukkelig frysepose, udstøder overskydende luft. Der vil være forringelse, som beskrevet ovenfor, og det er bedst at bruge i kogte retter inden for et par uger.

Kan du fryse et helt blomkål?

Vask blomkålen og skær den i halve og derefter kvarte. Fjern buketter og skær dem i mindre stykker (hvis nødvendigt). … Fordel blomkålen ud over en bageplade og frys i 1-2 timer. Overfør det frosne blomkål til fryseposer eller -beholdere, og frys i flere måneder

Hvor længe blancherer du blomkål før frysning?

Blancher blomkålen, indtil den knap er mør, ca. to minutter. Dræn straks blomkålen ved hjælp af trådsi eller dørslag. 4. Afkøl og frys blomkålen.

Er frosset blomkål stadig godt?

BLOMKÅL - KOMMERCIELT FROSSEN

Det præcise svar på det spørgsmål afhænger i høj grad af opbevaringsforholdene - hold blomkål frosset til enhver tid Korrekt opbevaret, frosset blomkål vil bevare den bedste kvalitet i omkring 12 måneder i fryseren, selvom det norm alt forbliver sikkert at spise derefter.

Anbefalede: