Indholdsfortegnelse:

Anonim

Allyson Felix har kvalificeret sig til sine femte olympiske lege, hvor hun vil sigte mod at blive den mest dekorerede atlet i den olympiske historie. Med Felix på 400 meter i Tokyo kommer Quanera Hayes og Wadeline Jonathas. …

Kvalificerede Felix sig til OL?

Felix kvalificerede sig til fredagens 400 meter-finale efter at have placeretnummer to i sit semifinaleheat i denne uge med en tid på 49,89 sekunder. De amerikanske kvinders 400 meter stafethold gik også videre til medaljerunden efter at have vundet deres heat i torsdags. Hun løb ikke i heats, men Felix blev udvalgt til at løbe i lørdagens finale.

Opnåede Allyson Felix OL i 2021?

Ikke at Felix tilføjede endnu en olympisk medalje. Men at hun vandt en anden karrierebronze nu, i 2021, trods alt, trods alt. … Felix løb løbet på 49,46 sekunder, hendes hurtigste tid i seks år, hendes hurtigste tid efter fødslen - og den hurtigste nogensinde for en kvinde over 35.

Hvilke begivenheder kvalificerede Allyson Felix sig til?

Felix er den første kvinde nogensinde til at vinde amerikanske nationale titler på 100 meter, 200 meter og 400 meter i sin karriere Hun er også den anden amerikanske kvinde efter Chandra Cheeseborough, for nogensinde at kvalificere sig til OL (ved at placere sig blandt de tre bedste) på 100 meter, 200 meter og 400 meter i løbet af sin karriere.