Logo da.boatexistence.com

Skal du bære hawaiianske skjorter på hawaii?

Indholdsfortegnelse:

Skal du bære hawaiianske skjorter på hawaii?
Skal du bære hawaiianske skjorter på hawaii?

Video: Skal du bære hawaiianske skjorter på hawaii?

Video: Skal du bære hawaiianske skjorter på hawaii?
Video: Гонолулу, Гавайи - Пляж Вайкики 😎 | Оаху видеоблог 1 2024, Kan
Anonim

Det korte svar er: absolutely Mange hawaiianere og lokale bærer aloha-skjorter (også kaldet "hawaiianske" skjorter) praktisk t alt hver dag, inklusive på arbejde, fester, til middag eller bare en afslappet grill. De er over alt. Faktisk betragtes en flot aloha-skjorte med knap opad krave som en formel kjole mange steder på øerne.

Fungerer hawaiianske skjorter passende?

Det, vi kender som en hawaiiansk skjorte, kaldes en Aloha-skjorte på Hawaii. Disse skjorter er ultra-afslappede på fastlandet, men på Hawaii er de faktisk betragtes som klædedragter, der passer til erhvervslivet og regeringen … Senatet vedtog en resolution, der anbefalede, at Aloha-beklædning skal bæres om sommeren måneder.

Hvilket tøj skal jeg have på Hawaii?

Damer: Slackbukser og bluse- eller kjoleshorts, afslappede kjoler/maxikjoler, nederdele eller Aloha-aftentøj osv. Flyrejser - Klæd dig behageligt på, og medbring en jakke eller sweater (lufttøj) - konditionering). Herrer: Slacks, kjoleshorts, polo-/strik-/kjoleskjorte eller Aloha-påklædning.

Hvorfor skal du bære hawaiianske skjorter?

“Oprindeligt blev aloha-skjorterne skabt for at dæmpe de racistiske bekymringer hos amerikanske borgere, som frygtede, at Hawaiʻi ville indlemme en stort set ikke-hvid befolkning i det amerikanske imperium… Med andre ord, amerikanerens kapacitet bogstaveligt t alt at bære paradis reificeret en fortælling om, at Hawaii var deres til at tage imod. "

Hvad hedder hawaiianske skjorter på Hawaii?

Aloha-skjorten (også kaldet Hawaii-skjorten) er en skjorte, der ofte kan bruges til afslappede eller smarte/afslappede begivenheder. Disse skjorter er trykt med blomstermønstre, har norm alt korte ærmer og har en krave.

Anbefalede: