Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er Carl Fogarty?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Carl Fogarty?
Hvor gammel er Carl Fogarty?

Video: Hvor gammel er Carl Fogarty?

Video: Hvor gammel er Carl Fogarty?
Video: Мичиганский оборотень. Ужас, который не должен был стать правдой 2024, Juli
Anonim

Carl George Fogarty, MBE, ofte kendt som Foggy, er en tidligere engelsk motorcykelracer og en af de mest succesrige World Superbike-racere nogensinde. Han har også det næsthøjeste antal løbssejre på 59. Han er søn af den tidligere motorcykelkører George Fogarty.

Hvorfor gik Carl Fogarty på pension?

Fogarty blev tvunget til at trække sig tilbage fra løb i 2000 efter en væddeløbshændelse på Phillip Island, da han ramte privat Ducati-rytteren Robert Ulm og styrtede. Han pådrog sig flere skader, herunder en alvorlig skulderskade, som ikke helede godt nok til at give ham mulighed for at køre race igen.

Hvad skete der med Carl Fogarty?

Tyve år efter fire gange verdensmester i superbike Carl Fogarty blev tvunget til at trække sig, er han stadig en motorcykellegende.… For at fejre starten på det tredje årti, siden han stoppede med sporten, der gjorde ham til et kendt navn, har han sagt ja til at fortsætte som ambassadør for Bikesure, motorcyklisternes cykelforsikringsmægler.

Hvem har vundet flest World Superbike Championships?

Jonathan Rea har vundet Superbike World Championship en rekord 6 gange og har også det højeste antal løbssejre.

Vandt Carl Fogarty Årets Sportspersonlighed?

Den tre gange mestre tilbragte meget af sin karriere med et kamera og en teleskoplinse, der pegede i hans retning, og her afslører han alle de detaljer, som nogle fans har diskuteret i årevis, såsom hvor høj er Carl Fogarty, hvor mødte han sin kone Michaela, hvorfor han ikke vandt BBC Sports Personality of the year og …

Anbefalede: