Logo da.boatexistence.com

Har Marco Polo bragt pasta fra Kina?

Indholdsfortegnelse:

Har Marco Polo bragt pasta fra Kina?
Har Marco Polo bragt pasta fra Kina?

Video: Har Marco Polo bragt pasta fra Kina?

Video: Har Marco Polo bragt pasta fra Kina?
Video: Siena, Italy Walking Tour - 4K 60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

Legenden om, at pasta var inspireret af kinesiske nudler bragt til Europa af Marco Polo i det 13. århundrede, er blevet udbredt antaget. For mange er den kinesiske oprindelse af italiensk pasta dog en myte.

Hvilken mad tog Marco Polo med tilbage fra Kina?

Så historien lyder. Marco Polo, den store venetianske opdagelsesrejsende/købmand siges at have taget med sig tilbage fra sine sagnomspundne besøg i Kina, noodles, som blev den pasta, som Italien er berømt for i dag.

Har Marco Polo bragt pasta tilbage fra Kina?

En almindelig overbevisning om pasta er, at den blev bragt til Italien fra Kina af Marco Polo i løbet af det 13. århundrede … Dette kombineret med det faktum, at pasta allerede vandt popularitet i andre områder af Italien i det 13. århundrede, gør det meget usandsynligt, at Marco Polo var den første, der introducerede pasta til Italien.

Introducerede Marco Polo nudler til Italien?

Nudler eksisterede i Kina og Asien længe før pastaen dukkede op i Middelhavsverdenen, og legenden siger, at Marco Polo bragte pasta til Italien fra Kina i det 13. århundrede Tilsyneladende var der er passager i The Travels of Marco Polo (af Marco Polo, selvfølgelig), der refererer til "pasta-lignende retter. "

Hvem introducerede pasta til Italien?

Oprindelse. Selvom populær legende hævder Marco Polo introducerede pasta til Italien efter hans udforskning af Fjernøsten i slutningen af det 13. århundrede, kan pasta spores tilbage så langt som til det 4. århundrede f. Kr., hvor en etruskisk grav viste en gruppe indfødte, der lavede, hvad der ser ud til at være pasta.

Anbefalede: