Logo da.boatexistence.com

Har fortnite bragt recon-eksperten tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Har fortnite bragt recon-eksperten tilbage?
Har fortnite bragt recon-eksperten tilbage?

Video: Har fortnite bragt recon-eksperten tilbage?

Video: Har fortnite bragt recon-eksperten tilbage?
Video: Speeches that have made Europe: Louise Weiss (1979): Full speech 2024, Juli
Anonim

Efter den seneste Fortnite-opdatering, v12. 60, Epic Games har bragt en ny Fortnite-skinstil tilbage til Recon Expert. Det er et af de sjældneste skins i Fortnites historie og blev for nylig tilføjet tilbage til Battle Royale-butikken.

Kommer recon-ekspert tilbage i Fortnite?

Sådan får du Recon Expert Skin. Recon Expert kan fås med V-Bucks, når den er i Item Shop. Denne vare returneres i gennemsnit hver 154. dag og vil sandsynligvis være i varebutikken omkring 20. januar 2022.

Hvornår kom recon-eksperten tilbage til fortnite?

Recon Expert blev betragtet som et sjældent "OG"-outfit, men dette er ikke længere tilfældet, da hun vendte tilbage til varebutikken 27. maj 2020. I opdateringen v12. 60, hun fik en ny stil, ikon, og fremhævet billede.

Hvorfor bragte fortnite recon-eksperten tilbage?

Men igen, ikke noget særligt. Efter at have tjent topstjerner i boot camp, er Recon Expert tilbage! Den virkelige grund til, at dette er en stor sag, er fordi dengang Fortnite var i sin vorden, folk kaldte det en børneversion af PUBG, Recon Expert var en af spillets mest populære skins.

Kommer recon-specialisten nogensinde tilbage?

Sådan får du Recon Specialist Skin. Recon Specialist kan fås med V-Bucks, når den er i Item Shop. Denne vare returneres i gennemsnit hver 24. dag og vil sandsynligvis være i varebutikken hvilken som helst dag nu.

Anbefalede: