Logo da.boatexistence.com

Har red dead redemption ældet godt?

Indholdsfortegnelse:

Har red dead redemption ældet godt?
Har red dead redemption ældet godt?

Video: Har red dead redemption ældet godt?

Video: Har red dead redemption ældet godt?
Video: RDR2 RAREST Horses Locations #shorts #reddeadredemtion2 2024, Kan
Anonim

Mens det stadig er en klassiker, der har ældet godt i de elleve år siden udgivelsen, blev Rockstars første skud på westerngenren efterfulgt af den stærkt forbedrede Red Dead Redemption 2. … Otte år er lang tid i spilindustrien, og Red Dead Redemption og Red Dead Redemption 2 kan lige så godt være lysår fra hinanden.

Er Red Dead Redemption-alderen passende?

Episk, men voksent westernspil er bestemt ikke for børn.

Hvad betyder det, når et spil ikke er ældet godt?

Hvis gameplayet er enkelt, er der ikke meget at bygge på, og spillet kan stadig nydes i dag, for hvad det er. Sjovt nok er Drakengard den slags spil, der IKKE har ældet godt. Betjeningen er ret foruroligende, spillet er noget kedeligt, grafikken ser ret intetsigende ud, og det var ikke super sjovt at gå tilbage til det.

Er Red Dead Redemption 2 OK for en 10-årig?

Ligesom GTA er det heller ikke for børn. Masser af vold, dårligt sprog og kriminel aktivitet. Det vidste du sikkert allerede, for spillets uundgåelige annoncekampagne har sloganet "Outlaws for life. "

Er Red Dead Redemption realistisk?

Mens Red Dead Redemption 2 ikke er historisk korrekt, kan Rockstars vidtstrakte cowboy-epos udspille sig på et fiktivt sted, men det er solidt forankret i det tidlige 20. århundrede.

Anbefalede: