Logo da.boatexistence.com

Kan raiden shogun lave mad?

Indholdsfortegnelse:

Kan raiden shogun lave mad?
Kan raiden shogun lave mad?

Video: Kan raiden shogun lave mad?

Video: Kan raiden shogun lave mad?
Video: [2.1 spoilers!] Raiden Shogun Can't Be This Cute! - GENSHIN IMPACT 2024, Kan
Anonim

Genshin Impact 2.1-lækager har vist et mere overraskende aspekt af Raiden Shogun (Baal), som spillerne måske ikke forventer. … Det viser sig, at ifølge aktuelle lækager kan Raiden Shogun (Baal) slet ikke lave mad Hun kan ikke lave mad, selv når hun er valgt til at lave måltider fra Inazuma.

Kan Raiden Cook Genshin påvirke?

Genshin Impact 2.1 Leak Reveals Raiden Shogun Can't Cook Og fans kan ikke bevare roen. Tilsyneladende kan Raiden Shogun ikke lave mad i Genshin Impact. Genshin Impacts næste opdatering er kun et par dage væk fra lanceringen, og fællesskabet ser ivrigt frem til en af de mest ventede karakters ankomst.

Kan du lave mad med Baal?

Betatest har afsløret, at Baal ikke kan lave mad. … Fra den seneste betaversion er hun stadig ude af stand til at lave mad. Når du forsøger at bytte til hende på karakterlisten, vil du blive vist en prompt.

Er Raiden Shogun en støtte?

Bedste fest for Raiden Shogun

Raiden kan give stabil energi med sin Elemental Burst og konsekvente elektrostatus med sine evner, hvilket gør hende til en fantastisk støtte til karakterer, der handler om kraftig Burst Damage som Eula.

Er Raiden Shogun en Archon?

Hvem er Raiden Shogun i Genshin Impact? Raiden Shogun refererer hovedsageligt til dukken, der har programmeret til at regere Inazuma i hendes sted. Raiden Shogun er også den spilbare version af Inazuma's Archon.

Anbefalede: