Er nanticoke pa sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er nanticoke pa sikkert?
Er nanticoke pa sikkert?

Video: Er nanticoke pa sikkert?

Video: Er nanticoke pa sikkert?
Video: Торт МОСКВИЧКА ✧ Фантастически ВКУСНЫЙ Шоколадный Торт ✧ Рецепт НОВИНКА ✧ SUBTITLES 2024, September
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Nanticoke er 1 ud af 65. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Nanticoke ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Pennsylvania har Nanticoke en kriminalitetsrate, der er højere end 75 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Nanticoke Pa et godt sted at bo?

Nanticoke, og NEPA generelt, er temmelig gode steder at bo Nanticoke er en relativt lille by uden for Wilkes Barre, men alligevel har den femstjernede restauranter, både kæder og lokale virksomheder, alle inden for få sekunder fra hinanden. Nanticoke er en fredelig lille by syd for Wilkes Barre.

Hvad er Nanticoke Pa kendt for?

kæde, i Nanticoke. Byen vandt frem i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede som et aktivt antracitkulminesamfund, der hentede en stor del af sin arbejdsstyrke fra europæiske immigranter. På sit højeste, i 1930'erne, var byen hjemsted for over 27.000 mennesker.

Hvilket amt er Nanticoke?

Nanticoke, by, Luzerne county, nordøstlige centrale Pennsylvania, USA, ved Susquehanna-floden, omkring 8 km sydvest for Wilkes-Barre.

Er Chester Pennsylvania farlig?

Med en kriminalitetsrate på 44 pr. tusinde indbyggere har Chester en af de højeste kriminalitetstal i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 23.

Anbefalede: