Hvad står vsp for?

Indholdsfortegnelse:

Hvad står vsp for?
Hvad står vsp for?

Video: Hvad står vsp for?

Video: Hvad står vsp for?
Video: Introducing VSP Vision™ 2024, September
Anonim

I 1955 havde en lille gruppe optometrister en vision om at give verden adgang til øjenpleje af høj kvalitet til en overkommelig pris. De dannede det første forudbet alte, ikke-for-profit visionsydelsesselskab, California Vision Services, forløberen for Vision Service Plan (VSP).

Hvad betyder VSP?

VSP kan referere til: … Vision Service Plan, et visionsforsikringsselskab.

Hvad står VSP for redigering?

Video Star Pro. Video Star er en redigeringsapp - kun tilgængelig på iOS. teenagere bruger denne app til at lave redigeringer eller korte videoer af deres yndlingsberømtheder. Computere » Spil.

Hvad står VSP for inden for teknologi?

På internettet er en vertical solutions provider (VSP) en virksomhed, der fokuserer på at levere branchespecifikke applikationshostingtjenester til kunder på et specifikt vertik alt marked som f.eks. sundhedspleje, detailhandel eller finansiel service.

Hvad er VSP-videostjerne?

Beskrivelse. Video Star er din 1 videoredigeringsapp - der er ingen anden app som den! Skab utrolige fan-redigeringer og fantastiske lip-sync musikvideoer med Video Star. Der er tusindvis af effekter til at farve, animere, forbedre, fordreje, kombinere og gen-tidssætte klip … skabe ren magi fra fotos og videoer.

Anbefalede: