Logo da.boatexistence.com

Er kd på hospitalet?

Indholdsfortegnelse:

Er kd på hospitalet?
Er kd på hospitalet?

Video: Er kd på hospitalet?

Video: Er kd på hospitalet?
Video: ICU Season 1, Episode 1 2024, Juli
Anonim

Kevin Durant annoncerede onsdag på Instagram, at han gennemgik en vellykket operation for at reparere en bristet akillessene. "Kirurgi var i dag, og det var en succes, LETTE PENGE," sagde Golden State Warriors-stjernen til et billede af ham i en hospitalsseng. "Min vej tilbage starter nu!

Hvorfor er KD på hospitalet?

'Min vej tilbage starter nu!' Warriors-stjernen Kevin Durant deler et billede fra sin hospitalsseng, da han bekræfter, at han sprængte sin akilles og siger, at han 'gør dybt ondt' over, at han ikke kan spille mod Raptors i kamp 6.

Er KD sund nu?

NBA-rygter: Kevin Durant helt rask fra sin skade Nu medlem af Brooklyn Nets efter at have underskrevet en maksimal kontrakt sidste sommer, sagde Durant onsdag, at han er fuldt ud sund og vil være klar til at spille, når NBA-sæsonen 2020-21 begynder, når det end måtte være.… jeg kan ikke vente til den nye NBA-sæson,” sagde Durant.

Hvem er KDS-kone?

Har Kevin Durant en kone og børn? Brooklyn Nets-stjernen Kevin Durant har tidligere været forlovet, men han er ikke i øjeblikket, og har heller aldrig været, gift Durants forlovede var Monica Wright, en point guard i WNBA, og hun har t alt åbent om hvorfor hun aldrig endte med at blive hans kone.

Hvor meget koster kd?

KD underskrev en fireårig kontrakt på $164 millioner med Brooklyn Nets i løbet af sommeren og er i øjeblikket $170 millioner dollars værd i 2021. Dette gør ham til den tredje-rigeste NBA spiller bag andre superstjerner LeBron James og tidligere holdkammerat Stephen Curry.

Anbefalede: