Logo da.boatexistence.com

Er hoverboard forbudt i singapore?

Indholdsfortegnelse:

Er hoverboard forbudt i singapore?
Er hoverboard forbudt i singapore?

Video: Er hoverboard forbudt i singapore?

Video: Er hoverboard forbudt i singapore?
Video: 5-Year-Old Rushed to ER After SUV Crashes Into Her House 2024, Kan
Anonim

SINGAPORE - Et forbud mod at køre på elektriske scootere på gangstier, som trådte i kraft i november, vil blive udvidet til alle andre motoriserede mobilitetsanordninger fra april. Det betyder, at enheder såsom elektriske skateboards, hoverboards og ethjulede cykler også vil blive spærret fra gangstier

Er hoverboard lovligt i Singapore?

Fra den 3. april 2020 er ryttere af alle andre motoriserede PMD'er (såsom hoverboards og elektroniske boards) blevet forbudt på gangstier. … Med andre ord kan e-scootere og andre motoriserede PMD'er kun bruges på fælles stier (også kendt som cykelstier).

Er hoverboard en PMD?

Motoriserede og ikke-motoriserede personlige mobilitetsenheder (PMD'er): Kick-scootere, elektriske scootere, hoverboards, ethjulede cykler osv. Personlige mobilitetshjælpemidler (PMA'er): Kørestole, motoriserede kørestole eller mobilitetsscootere, der er designet til at bære en person, der ikke er i stand til at gå eller har gangbesvær.

Er e-skateboards lovlige i Singapore?

For brugere i Singapore er elektriske skateboards ikke tilladt på vejene, da de betragtes som personlige mobilitetsenheder (PMD'er).

Er escootere lovlige i Singapore?

Baseret på Singapores regeringsbestemmelser om E-scootere, fra 1st juli vil kun UL2272 motoriserede PMD'er være tilladt på cykelstier. Ikke-UL2272 e-scootere, der er blevet registreret hos LTA, vil derfor automatisk blive DE-registreret på den dato.

Anbefalede: