Logo da.boatexistence.com

Hvem er rejst vestpå?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er rejst vestpå?
Hvem er rejst vestpå?

Video: Hvem er rejst vestpå?

Video: Hvem er rejst vestpå?
Video: Hvorfor er Ukraine så vigtigt for Rusland? 2024, Kan
Anonim

Gone West var en amerikansk countrypopgruppe bestående af Colbie Caillat, Justin Young, Jason Reeves og Nelly Joy. De fik deres debut som band på Grand Ole Opry-scenen og skrev kontrakt med Triple Tigers. Bandet udgav deres debut og eneste album, Canyons, den 12. juni 2020.

Er Colbie Caillat og Jason Reeves stadig venner?

Nelly og Jason er gift, mens Colbie og Justin for nylig brød deres forlovelse, men fortsætter med at forblive nære venner.

Hvem slog Gone West op?

Colbie Caillat siger farvel til Gone West. Onsdag meddelte den 35-årige sangerinde på sociale medier, at hun har besluttet at forlade country-kvartetten, som blev dannet i 2018 sammen med eks-forlovede Justin Young. De to andre medlemmer er ægteparret Jason Reeves og Nelly Joy.

Er Colbie Caillat stadig i Gone West?

Ny musik kommer snart

I dag laver Colbie stadig musik - og i år meddelte hun , at hun ville forlade bandet Gone West for at forfølge sin solo karriere.

Hvem er Colbie Caillat endnu?

lyt); født 28. maj 1985) er en amerikansk singer-songwriter Caillat blev berømmelse gennem det sociale netværk Myspace. På det tidspunkt var hun den første usignerede kunstner i sin genre. Efter at have skrevet kontrakt med Universal Republic Records udgav hun sit debutalbum, Coco, i juli 2007.

Anbefalede: