Logo da.boatexistence.com

Er prins Harry rejst tilbage til USA?

Indholdsfortegnelse:

Er prins Harry rejst tilbage til USA?
Er prins Harry rejst tilbage til USA?

Video: Er prins Harry rejst tilbage til USA?

Video: Er prins Harry rejst tilbage til USA?
Video: Prince Harry arrives back in California less than 24 hours after his father King Charles’ Coronation 2024, Kan
Anonim

Prins Harry er tilbage i USA efter genforenet med sin familie til Prins Philips begravelse. Prins Harry er vendt tilbage til USA efter at have genforenet sin familie ved prins Philips begravelse. En talsmand bekræftede over for Insider, at han ankom sikkert til Californien og vendte hjem til Meghan Markle.

Hvornår kom prins Harry tilbage til USA?

Hertugen af Sussex ankom stille og roligt tilbage til vestkysten den 20. april, efter ni dage i Storbritannien for at slutte sig til familien, da de ærede den afdøde hertug af livet. Edinburgh og støttede dronningen.

Er prins Harry vendt tilbage til os efter begravelsen?

Prins Harry er tilbage i Montecito, Californien, med sin kone Meghan Markle og deres søn Archie, bekræfter PEOPLE. Harry vendte tilbage til USA tirsdag efter at have deltaget i begravelsen af sin afdøde bedstefar, prins Philip i St. … (Harry flyttede til Californien med Meghan og Archie i marts 2020.)

Gik Meghan Markle til prins Philips begravelse?

Royals var glade for, at Meghan Markle ikke tog til prins Philips begravelse, fordi de ønskede at undgå et 'cirkus', rapporterer biografi. Nogle royale var angiveligt "stille tilfredse" med, at Meghan ikke var i stand til at deltage i Philips begravelse. Markles biografer siger, at de kongelige ikke ønskede et "cirkus" ved ceremonien i april.

Hvor meget er prins Harry værd?

Markle indgik i ægteskabet med prins Harry økonomisk uafhængig, med en anslået nettoværdi på omkring $5 millioner. Prins Harry havde noget på banen på $20 millioner i 2018, hovedsagelig overladt til ham i en trustfond fra boet efter sin afdøde mor, prinsesse Diana.

Anbefalede: