Logo da.boatexistence.com

Hvad er en forhåndsautoriseret overførsel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en forhåndsautoriseret overførsel?
Hvad er en forhåndsautoriseret overførsel?

Video: Hvad er en forhåndsautoriseret overførsel?

Video: Hvad er en forhåndsautoriseret overførsel?
Video: Understanding Prior Authorization 2024, Kan
Anonim

Forhåndsautoriserede elektroniske pengeoverførsler henviser til en " elektronisk pengeoverførsel, der på forhånd er godkendt til at gentage sig med stort set regelmæssige intervaller. "

Hvad betyder forhåndsgodkendt overførsel?

Udtrykket "forhåndsautoriseret elektronisk pengeoverførsel" betyder en elektronisk pengeoverførsel, der på forhånd er godkendt til at gentage sig med stort set regelmæssige intervaller.

Hvad betyder forhåndsgodkendt overførselsdebitering?

Forhåndsautoriserede debiteringer (PAD'er) er en bekvem måde at betale regninger og foretage betalinger automatisk. I stedet for at vente på, at kunden sender en betaling, får en virksomhed eller finansiel institution tilladelse til at debitere en kundes bankkonto, når betalingen forfalder.

Hvad betragtes som en elektronisk pengeoverførsel?

Elektronisk pengeoverførsel (EFT) er en overførsel af penge initieres via en elektronisk terminal, telefon, computer (inklusive onlinebank) eller magnetbånd med det formål at at bestille, instruere eller autorisere et pengeinstitut til at debitere eller kreditere en forbrugers konto.

Hvad er en forhåndsautoriseret elektronisk pengeoverførsel?

En forhåndsautoriseret elektronisk pengeoverførsel i henhold til regel E er en godkendt af forbrugeren forud for en overførsel, der vil finde sted på en tilbagevendende basis, med stort set regelmæssige intervaller, og vil kræver ingen yderligere handling fra forbrugerens side for at påbegynde overførslen.

Anbefalede: