Logo da.boatexistence.com

Hvor stor er wynnewood oklahoma?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stor er wynnewood oklahoma?
Hvor stor er wynnewood oklahoma?

Video: Hvor stor er wynnewood oklahoma?

Video: Hvor stor er wynnewood oklahoma?
Video: USA under the yoke of a huge tornado in the city of Texas! 2024, April
Anonim

Wynnewood er en by i Garvin County, Oklahoma, USA. Det er 67 miles syd for Oklahoma City. Befolkningen var 2.212 ved den amerikanske folketælling i 2010 sammenlignet med 2.367 i 2000.

Er Wynnewood Oklahoma sikkert?

Er Wynnewood, OK sikkert? D+ karakteren betyder, at kriminaliteten er højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Wynnewood er i den 25. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 75 % af byerne er sikrere og 25 % af byerne er farligere.

Hvor gammel er Wynnewood Oklahoma?

Startende i 1886 som en telt-udgravet bosættelse Wynnewood voksede til mere end en kilometer kvadratisk by med en befolkning på over 2.500 efter stat i 1907. Den første postmester husket af Oldtimers var Mr. Walner, som havde postkontoret i sin teltbutik.

Hvordan udtaler man Wynnewood OK?

Et'et er tavst i udtalen af Pennsylvania-byens navn, mens det med stolthed udtales i denne bys. Så for at få venner her, sig navnet som de gør - "Winneywood. "

Hvor boede Tiger King i Oklahoma?

The Greater Wynnewood Exotic Animal Park, skiftevis kendt som G. W. Zoo, Tiger King Park og tidligere Garold Wayne Exotic Animal Memorial Park, var en dyrepark med overvejende tigre og andre store katte i Wynnewood, Oklahoma.

Anbefalede: