Logo da.boatexistence.com

Hvornår startede taiko-trommespil?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår startede taiko-trommespil?
Hvornår startede taiko-trommespil?

Video: Hvornår startede taiko-trommespil?

Video: Hvornår startede taiko-trommespil?
Video: Know Your Rights: Long-Term Disability 2024, Kan
Anonim

Taiko har en mytologisk oprindelse i japansk folklore, men historiske optegnelser tyder på, at taiko blev introduceret til Japan gennem koreansk og kinesisk kulturel indflydelse så tidligt som i det 6. århundrede e. Kr..

Hvad er historien om taiko-trommespil?

Taiko har været en del af den japanske kultur i århundreder. … Kunsten at kumi-daiko, performance som ensemble, opstod efter krigen i Showa 26 (1951). Det blev skabt af Daihachi Oguchi, en jazztrommeslager, der tilfældigt faldt over et gammelt stykke taiko-musik.

Hvor længe har taiko-trommespil eksisteret?

The Birth of Taiko

Da slagtøjsinstrumenter generelt er det mest primitive instrument i ethvert samfund, eksisterede og blev taikoen brugt i det antikke Japan for mere end 2000 år siden.

Hvem lavede taiko-trommespil?

Taiko blev introduceret til Nordamerika for over fyrre år siden af Grandmaster Seiichi Tanaka, en elev af Oguchi Sensei og grundlægger af San Francisco Taiko Dojo. Hans afgørende lederskab og passionerede spillestil er i høj grad ansvarlige for taikos popularitet i Nordamerika i dag.

Hvornår blev taiko-trommespil en musikalsk kunstform?

Bemærkelsesværdigt nok blev taiko-trommespil ikke udført som et ensemble før 1951, da kumi-daiko blev opfundet. Denne revolutionerende nye præstationsstil blev introduceret af jazztrommeslageren Daihachi Oguchi. Oguchi så potentialet i at spille flere typer tromme på én gang, da han blev bedt om at fortolke et gammelt stykke taiko-musik.

Anbefalede: