Hvad bruges orgeat til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges orgeat til?
Hvad bruges orgeat til?

Video: Hvad bruges orgeat til?

Video: Hvad bruges orgeat til?
Video: DIY Orgeat Recipe - the quick & easy way! 2024, September
Anonim

Orgeat-sirup er en ikke-alkoholisk mandelsirup, der bruges til sødende cocktails og mocktails. Den er lavet af mandler, sukker og appelsinblomstervand og har en lang tradition for brug i cocktails og bartender.

Hvad er godt med orgeat?

Fantastisk, som det viser sig- japansk whisky og let, nøddeagtig orgeat er et utroligt match. Instruktioner: Kombiner 2 ounce japansk whisky (Nikka Coffey Grain er vores foretrukne), 3/4 ounce orgeat, 1/4 ounce simpel sirup og 3 dråber Angostura bitters. i et blandeglas med is.

Hvad er orgeatsirup lavet af?

Oprindeligt lavet af korn - det fik sit navn fra det franske ord orge, der betyder "byg" - orgeatsirup er nu mest traditionelt lavet af en kombination af mandler (og nogle gange andre nødder) og appelsin blomstervand.

Kan jeg erstatte orgeat med Amaretto?

Orgeat, en nøddeagtig blomstersirup, fungerer som sødemiddel i blandede drinks, primært af den tropiske variant. Erstat amaretto, en likør med mandelsmag, for orgeat for at bevare den samme smagsprofil og samtidig give drinken et mere potent punch.

Hvem opfandt orgeat?

Abigail Deirdre Gullo faldt først i bartender, da hun lærte at lave en Manhattan (sød) til sin elskede bedstefar i en alder af 7.

Anbefalede: