Logo da.boatexistence.com

Hvem er outsidernes fortæller?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er outsidernes fortæller?
Hvem er outsidernes fortæller?

Video: Hvem er outsidernes fortæller?

Video: Hvem er outsidernes fortæller?
Video: BS fortæller om sin motivation for at lave BS og Basserne-programmerne 2024, Kan
Anonim

Den autodiegetiske fortæller i The Outsiders er Ponyboy Curtis, en fjorten-årig dreng, hvis forældre for nylig er døde; han bor sammen med sine to ældre brødre i den østlige del - det vil sige den fattige side af byen.

Hvem er fortælleren af The Outsiders, og hvordan ved du det?

The Outsiders bliver fort alt af fjorten-årige Ponyboy Curtis. Så alt, hvad vi lærer i historien, kommer fra hans synspunkt og gennem hans øjne. Som fortæller er Ponyboy en ret ærlig og opmærksom.

Er ponyboy en pålidelig fortæller?

Ponyboy i S. E. Hintons The Outsiders er en upålidelig fortæller, fordi han er ung, han betaler ikke så meget opmærksomhed, og han er ofte…

Hvilken POV er The Outsiders skrevet i?

The Outsiders er skrevet ud fra førstepersons synspunkt. Ponyboy er hovedpersonen og fortælleren og omtaler sig selv som "jeg" gennem hele historien. Derudover oplever læseren begivenhederne fra Ponyboys perspektiv.

Hvorfor bar Johnny en switchblade?

Johnny bærer en switchblade for at beskytte sig selv og sine venner Han blev hoppet af Socs i fortiden og ønsker at være forberedt, hvis det skulle ske igen. Det var, da Johnny begyndte at bære en 6-tommers switchblade for at sikre sig, at "han ville dræbe den næste person, der sprang ham. "

Anbefalede: