Logo da.boatexistence.com

Er bear grylls stadig gift?

Indholdsfortegnelse:

Er bear grylls stadig gift?
Er bear grylls stadig gift?

Video: Er bear grylls stadig gift?

Video: Er bear grylls stadig gift?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Han er anglikaner og har beskrevet sin kristne tro som "rygraden" i sit liv: "Du kan ikke holde Gud ude. Han er over alt omkring os, hvis vi bare er stadig nok til at lytte." Grylls gift Shara Cannings Knight i 2000 De har tre sønner ved navn Jesse (født 2003), Marmaduke (født 2006) og Huckleberry (født 2009).

Hvad laver Bear Grylls kone for at leve?

Shara er også involveret i velgørenhedsarbejde og hjælper med at rejse penge til "velgørenhedsorganisationer, der opmuntrer unge mennesker til at overkomme nogle af livets største udfordringer." De har tre unge sønner imellem sig - Jesse, Marmaduke og Huckleberry.

Hvor længe har Bear Grylls været gift?

Eventyreren og friluftsmanden Bear Grylls og hans kone Shara Cannings Knight har været gift i 20 år og deler tre børn.

Hvad er der sket med Bear Grylls?

I en alder af 21 år blev Grylls udsat for et års rehabilitering efter at have brækket tre ryghvirvler. Smerten ved at brække ryggen for 25 år siden i en faldskærmsulykke hjemsøger Bear Grylls hver dag indtil denne dato, sagde den britiske eventyrer i et Instagram-opslag.

Tjente Bear Grylls i SAS?

Efter at have forladt skolen vandrede Grylls kort i Himalaya-bjergene i Sikkim og Vestbengalen. Fra 1994-1997 tjente han i Territorial Army med 21 SAS som tropper uddannet i blandt andet ubevæbnet kamp, ørken- og vinterkrigsførelse, overlevelse, klatring, faldskærmsudspring og sprængstoffer.

Anbefalede: