Logo da.boatexistence.com

Hvad spiser net-pythoner?

Indholdsfortegnelse:

Hvad spiser net-pythoner?
Hvad spiser net-pythoner?

Video: Hvad spiser net-pythoner?

Video: Hvad spiser net-pythoner?
Video: Anaconda Devours Huge Meal | Monster Snakes 2024, Kan
Anonim

Dybest set spiser net-pytonslanger pattedyr. De spiser pattedyr så små en rotte og så store som en antilope. I zoologisk have spiser pytonslanger rotter og unge høns.

Hvad kan jeg fodre min retikulerede python?

Kost & vand

En netformet pythons diæt består af frosne optøede rotter, mus og kaniner Når den er lille og ung, spiser pythonen frosne mus ca. uge. Størrelsen af byttedyret øges, efterhånden som slangen bliver større og bevæger sig fra små mus op gennem XL-mus til rotter og til sidst en kanin.

Kan en retikuleret python spise et menneske?

Den retikulerede python er blandt de få slanger, der forgriber sig på mennesker. … I betragtning af den kendte maksimale byttestørrelse, kan en fuldvoksen retikuleret python åbne sine kæber bredt nok til at sluge et menneske, men bredden af skuldrene på nogle voksne Homo sapiens kan udgøre et problem for selv en slange med tilstrækkelig størrelse.

Hvad spiser en voksen retikuleret python?

Når unge, retikulerede pythoner lever udelukkende af små gnavere, som mus og rotter. Som voksne spiser de store kaniner, høns og muligvis grise, hvis slangen bliver stor nok. Som en generel tommelfingerregel bør slangen fodres med et bytte, der er 1,5 gange større end den tykkeste del af dens krop.

Hvad er de retikulerede python-rovdyr?

Den naturlige kost for små netformede pytonslanger er hovedsageligt gnavere, mens de større fastlandsretika lever af grise, civeter, bjørnekatte og endda primater. Hovedrovdyret for den retikulerede python er kongekobraen (Ophiophagus hannah), som findes i mange af de samme lokaliteter som den retikulerede python.

Anbefalede: