Logo da.boatexistence.com

Er svensker en brassica?

Indholdsfortegnelse:

Er svensker en brassica?
Er svensker en brassica?

Video: Er svensker en brassica?

Video: Er svensker en brassica?
Video: Se til Venstre Der er en Svensker (2003) - Trailer HQ - DK Version 2024, Juli
Anonim

Svenske tilhører brassica-familien af grøntsager (kål, blomkål, rosenkål osv.), hvilket altid overrasker mig, fordi det er roden, vi spiser i modsætning til bladene på de fleste andre brassicas. For dem, der ikke har dyrket kålrot før, sår du et frø, og det giver dig en kålrot.

Hvilken fødevaregruppe er en svensker?

Svenske er en rodfrugt, der tilhører korsblomstfamilien (andre familiemedlemmer er - broccoli, blomkål, grønkål, kål, rosenkål osv.). Svensker er faktisk en mellemting mellem en majroe og kål. De er kendt som rutabaga i USA, men kaldes svensker i resten af verden.

Er en svensker og en majroe det samme?

Er det en majroe eller en svensker? … I USA og også i Frankrig er de er rutabagaFaktisk er alle tre svenskere (Brassica napobrassica), mens majroe (Brassica rapa) er den mindre, hvide kødrod, populær blandt især franske spisende gæster og en traditionel komponent i den klassiske forårslammegryderet, navarin d'agneau.

Hvilken grøntsag er svensker?

Hvad er en svensker? Et medlem af kålfamilien, svenskeren er ofte forvekslet med majroen, selvom de ser ganske anderledes ud. Det er også kendt som gul majroer, svensk majroer og russisk majroer og i Amerika rutabaga.

Er majroer en Brassica?

Roe, (Brassica rapa, sort rapa), også kendt som hvid majroe, hårdfør toårig plante i sennepsfamilien (Brassicaceae), dyrket for sine kødfulde rødder og ømme voksetoppe. Majroen menes at have sin oprindelse i Mellemøsten og Østasien og dyrkes i hele den tempererede zone.

Anbefalede: