Logo da.boatexistence.com

Er sesbania et ukrudt?

Indholdsfortegnelse:

Er sesbania et ukrudt?
Er sesbania et ukrudt?

Video: Er sesbania et ukrudt?

Video: Er sesbania et ukrudt?
Video: ПОВИЛИКА - САМЫЙ УМНЫЙ ПАРАЗИТ РАСТЕНИЙ. Как и чем бороться с повиликой в огороде, в теплице? 2024, Juli
Anonim

Hamp sesbania er en opretstående, enårig plante kendt for frugtbar forgrening, store, gule blomster og karakteristiske buede frøstande. Det er et stort risukrudt i Mississippi og dukker ofte op sent på sæsonen i ris- og sojabønnemarker. …

Er sesbania Herbacea et ukrudt?

Invasiv/skadelig ukrudtsinformation: Sesbania herbacea er opført som Noxious Weed af staten Arkansas Sesbania ex altata, Tall Indigo, Coffee Bean, Noxious Weed.

Hvad er en kaffekrudt?

Navnet coffeeweed eller coffeeweed kan henvise til forskellige planter, der bruges som kaffeerstatninger, herunder: Cichorium intybus (Familie Asteraceae), også kendt som "almindelig cikorie", en plante arter hjemmehørende i Europa.… Senna occidentalis (Familie Fabaceae), også kendt som "kaffesenna", en pantropisk planteart.

Er Bigpod sesbania spiselig?

Sesbania-arterne er potentielt giftige og indeholder en forbindelse identificeret som saponin. Det er blevet rapporteret, at indtagelse af slægten har forgiftet kvæg i Florida og Texas. På trods af toksicitetsproblemet er planten velsmagende for kvæg og påstås at have en vis næringsværdi.

Hvordan slipper jeg af med Sesbania?

Påfør herbicidopløsning umiddelbart efter skæring. Andre vækstregulerende tankblandinger og forblandinger Tankblandinger, der inkluderer 2, 4-D og dicamba, 2, 4-D og aminopyralid (Forefront HL), og triclopyr og fluroxypyr (PastureGard) har også vist sig effektivt at kontrollere rød sesbania.

Anbefalede: