Logo da.boatexistence.com

Hvor er jeg på qwerty?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er jeg på qwerty?
Hvor er jeg på qwerty?

Video: Hvor er jeg på qwerty?

Video: Hvor er jeg på qwerty?
Video: ВСЕ КОНЦОВКИ! 3 ФИНАЛА! ФНАФ РУИНЫ ПРОХОЖДЕНИЕ 🩸 Five Nights at Freddy's: Ruin DLC Прохождение 2024, Kan
Anonim

I modsætning til AZERTY-layoutet, der bruges i Frankrig og Belgien, er det et QWERTY-layout og bruges som sådan også relativt almindeligt af engelsktalende i USA og Canada (vant til at bruge amerikansk standard QWERTY-tastatur) for nem adgang til de accentuerede bogstaver, der findes i nogle franske låneord.

Hvor er M på fransk tastatur?

M er flyttet til højre for L (hvor kolon/semikolon er på et amerikansk tastatur), cifrene 0 til 9 er på de samme taster, men skal indtastes Skift-tasten skal trykkes ned.

Hvordan skriver du accenter på et QWERTY-tastatur?

Tastaturlayoutet vil blive bibeholdt, men du kan skrive de fleste accenter med AltGr-tasten, som er placeret til højre for mellemrumstasten

  1. For at skrive accentgrave (à, è osv.), skriv ` (til venstre for 1) og derefter vokalen.
  2. Accent aigu (é), klik på AltGr og e på samme tid.
  3. Cédille (ç), klik på AltGr og c på samme tid.

Hvor er symbolet på det britiske tastatur?

Dette er endnu et tegn, hvor indtastning afhænger af tastaturet. Hvis du er i Storbritannien deler hashtagget 3-tasten med pundtegnet (£), men på andre landes tastaturer findes UK £-tegnet et andet sted (vi kommer til det næste). På et britisk tastatur for at skriveskal du trykke på: Alt/Option-3=

Hvorfor er tastaturet ikke ordnet alfabetisk?

Årsagen går tilbage til tiden med manuelle skrivemaskiner. Da de først blev opfundet, havde de nøgler arrangeret i alfabetisk rækkefølge, men folk skrev så hurtigt, at de mekaniske karakterarme blev viklet sammen. Så tasterne var tilfældigt placeret for faktisk at bremse indtastningen og forhindre nøglestop.

Anbefalede: