Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev terrariet opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev terrariet opfundet?
Hvornår blev terrariet opfundet?

Video: Hvornår blev terrariet opfundet?

Video: Hvornår blev terrariet opfundet?
Video: Watch What Happens When I Put An Apple Into A Terrarium 2024, Kan
Anonim

Det originale terrarium blev opfundet af den engelske botaniker, Dr. Nathaniel Bagshaw Ward i 1842. Han opdagede terrariet ved et uheld, da han rejste mølpuppe i et forseglet glas krukke. Ward bemærkede, at mos og bregner trivedes i det miljø, han havde skabt til mølene.

Hvor blev det første terrarium lavet?

Wardian tilfælde, som terrarier oprindeligt blev kendt, blev opkaldt efter deres opfinder, Nathaniel Bagshaw Ward, en mislykket gartner i London's East End i slutningen af 1820'erne.

Hvad er et terrarium i historien?

Det første terrarium blev udviklet af botaniker Nathaniel Bagshaw Ward i 1842 Ward havde en interesse i at observere insekters adfærd og efterlod ved et uheld en af krukkerne uden opsyn. En bregnespore i krukken voksede, spirede til en plante, og denne krukke resulterede i det første terrarium.

Hvem var den første person, der lavede et terrarium?

Opfindelsen af terrariet, som vi kender det, er krediteret Dr. N. B. Ward, en London-læge fra det 19. århundrede. Ward var en planteentusiast og var interesseret i at dyrke mange typer bregner i sin baghave, men havde ikke haft succes.

Hvornår blev Wardian-sagen opfundet?

Denne bemærkelsesværdige fortælling begyndte i 1829 på en lægepraksis, hvor Dr. Ward, en entusiastisk naturforsker, var ivrig efter at dyrke en række forskellige planter, men altid stødte på vanskeligheder på grund af de forfærdelige forhold forårsaget af den industrielle revolution.

Anbefalede: