Logo da.boatexistence.com

Hvem er joyce carol oates?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er joyce carol oates?
Hvem er joyce carol oates?

Video: Hvem er joyce carol oates?

Video: Hvem er joyce carol oates?
Video: My life as a rat by Joyce Carol Oates 2024, Kan
Anonim

Joyce Carol Oates, pseudonymer Rosamond Smith og Lauren Kelly, (født 16. juni 1938, Lockport, New York, U. S.), amerikansk romanforfatter, novelleforfatter og essayistkendt for hendes store litterære produktion i en række forskellige stilarter og genrer. Særligt effektive er hendes skildringer af vold og ondskab i det moderne samfund.

Hvad er Joyce Carol Oates kendt for?

Født den 16. juni 1938 i Lockport, New York, udviklede Joyce Carol Oates en kærlighed til at skrive som barn og fortsatte med at blive en anerkendt, bestseller-skribent kendt for hendes romaner, historier, poesi og essays, vandt National Book Award for 1969's dem.

Hvad er Joyce Carol Oates skrivestil?

I sin egen skriveproces begynder Oates med en idé, som hun lader synke ned i bevidstløsheden” Efter ideen spirer, tænker hun på romanen som helhed og forestiller sig scener, dialog og karakterer. Hun lader denne intuitive proces udfolde sig, før hun starter sit første udkast.

Hvad laver Joyce Carol Oates i dag?

I dag fortsætter Joyce Carol Oates med at bo og skrive i Princeton, New Jersey, hvor hun er Distinguished Professor of Humanities ved Princeton University.

Er Joyce Carol Oates en god forfatter?

"Miss Oates er en af vores mest dristig talentfulde forfattere. Hendes gave er så stor, hendes flydende sprogbrug i forskellige genrer -- digte, noveller, romaner, essays -- så stor, at hun til tider ser ud til at udfordre læsernes evne til at følge med hende. "

Anbefalede: